Survivor 4: Μεταμορφώσεις, καραόκε και ξέφρενο πάρτι με Ντερούλο- Όλα όσα έγιναν στην Ένωση

Survivor 4: Μεταμορφώσεις, καραόκε και ξέφρενο πάρτι με Ντερούλο- Όλα όσα έγιναν στην Ένωση
Facebook (Survivor Greece)

Το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων του Survivor 4 τα είχε όλα. Καλλωπισμούς, τραγούδι, χορό, αλλά και πολύ φαγητό. Στα highlights της βραδιάς το μοναδικό σόου του Τζέισον Ντερούλο.

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες τσακωμών, τραυματισμών, αλλά και συγκινήσεων στο Survivor 4, απόψε Κυριακή έφτασε η στιγμή της Ένωσης των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σε ένα επεισόδιο γεμάτο χορό, τραγούδι, γέλιο, μουσική, φαγητό και θετικά vibes οι παίκτες άφησαν στην άκρη τα μίση και έστω για λίγο έγιναν φίλοι.

Μετά από τρεις μήνες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο βιώνοντας δύσκολες συνθήκες και διεκδικώντας σε κάθε αγώνισμα το εκάστοτε έπαθλο με το χρώμα των Κόκκινων ή των Μπλε, οι παίκτες του “Survivor 4” θα ξεχάσουν τις ομάδες, θα γνωρίσουν καλύτερα τους αντιπάλους τους και θα αλλάξουν το σκεπτικό με το οποίο πορεύονταν τόσο καιρό.

Survivor 4: Τι είδαμε στο πάρτι της ένωσης

Στο φαντασμαγορικό πάρτι της ένωσης οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, να φορέσουν καθαρά ρούχα, να βαφτούν, αλλά και να αντικρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, κάτι που έχουν καιρό να κάνουν. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Τριαντάφυλλος ειναι ο παίκτης που έχει χάσει τα περισσότερα κιλά στο διάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού “αποχαιρέτησε” περίπου 20 κιλά.

Μετά τον καλλωπισμό τους οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλς, ενώ ακόμα γνώρισαν τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύστησε όλους τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Τα φλερτ δεν άργησαν να έρθουν με τον Τζέιμς να δηλώνει “τώρα αγαπώ το τένις”, αφού γνώρισε μία τενίστρα παίκτρια της Τουρκίας.

Μεταξύ άλλων, απολαύσαμε την απολαυστική συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη. Αφού η παίκτρια του συστήθηκε, εκείνος που δεν άκουσε καλά το όνομά της, επανέλαβε, ρωτώντας την εάν την λένε “Τελεφερίκ”.

Στο πάρτι οι παίκτες δοκίμασαν πιάτα τα οποία επιμελήθηκε ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ενώ έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού με τη Νικόλ να κερδίζει το έπαθλο. Από τον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο, εξαιρέθηκαν οι επαγγελματίες τραγουδιστές και συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το highlight της βραδιάς ήταν, όπως είναι λογικό, η μεγάλη συναυλία με εκλεκτό προσκεκλημένο τον διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος ξεσήκωσε με τις μουσικές του τους παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού “Survivor”. Μάλιστα, στις εκπλήξεις της ημέρας και λίγο πριν τον απολαύσουμε στο survivor, “έσκασε” η είδηση πως εκείνος και η σύντροφός του θα γινουν σε λίγο καιρό γονείς.

Survivor 4: Τι ισχύει για τους παίκτες μετά την ένωση

Μετά το πάρτι της ένωσης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα συμβιώνουν στην ίδια παραλία, ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα γίνει ακόμη ατομικό έως ότου φτάσουν στην τελική δεκάδα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στον “αέρα” του Sfera 102,2:

“Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίζει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές”.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ο μεγάλος τελικός του “Survivor 4” θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα