Survivor 4: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού – Τι ανακοίνωσε ο Λιανός

Survivor 4: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού – Τι ανακοίνωσε ο Λιανός
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Η παραγωγή του Survivor 4 αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ψηφοφορίας, μετά την κατακραυγή. Πώς θα ψηφίζει πλέον το τηλεοπτικό κοινό. Επιστρέφει η ατομική ασυλία.

Αλλαγές στο Survivor 4 στον ΣΚΑΙ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια των “Κόκκινων” την προηγούμενη βδομάδα.

Οι τηλεθεατές προχώρησαν σε καταγγελίες για στημένα τηλεφωνήματα και αβαντάρισμα της Σαλαγκούδη, αν και αργότερα έγινε γνωστό πως η ίδια βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού με διπλάσιες ψήφους από τον Γιώργο Κοψιδά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/01) του Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Έτσι οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν μόνο τους υποψήφιους προς αποχώρηση στηρίζοντας με την ψήφο τους εκείνον που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

“Ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού έχει αλλάξει. Κάναμε μια μεγάλη δημοσκόπηση και είδαμε ότι το κοινό θέλει να γυρίσουμε στον παλιό τρόπο ψηφοφορίας. Αυτόν που ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια. Από ‘δω και στο εξής δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης. Επίσης, επιστρέφει ο αγώνας ατομικής ασυλίας. Ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα μας υποδεικνύει τον παίκτη ή την παίκτρια που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Σήμερα, οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την ασυλία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα