Survivor 4: Η Σαλαγκούδη πιο δημοφιλής παίκτρια με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο

Survivor 4: Η Σαλαγκούδη πιο δημοφιλής παίκτρια με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο
Η Ανθή Σαλαγκούδη glomex

Η Ανθή Σαλαγκούδη, όχι μόνο βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά μάλιστα και με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο στην ψηφοφορία, Γιώργο Κοψιδά.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του Survivor 4, με το κοινό να δείχνει έντονη αποδοκιμασία για τις αλλαγές, κάνοντας λόγο για αναξιοκρατία και “στήσιμο” του παιχνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη, αν και βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, ανακηρύχθηκε από την ψηφοφορία του κοινού ως η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

Βάσει των νέων κανονισμών του Survivor, ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της που θα έπαιρνε τη θέση της. Τότε, η Ανθή επέλεξε την Ελίζαμπεθ, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε” το πρωί της Παρασκευής η Ανθή Σαλαγκούδη, όχι μόνο βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά μάλιστα και με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο στην ψηφοφορία, Γιώργο Κοψιδά.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το ρεπορτάζ της εκπομπής:

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το “Πρωινό”, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε ξανά στο Survivor, αφού το κοινό έχει εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά του για την αποχώρησή της, μιας και ήταν μια παίκτρια που έφερνε πολλές νίκες.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου λόγω προβλημάτων υγείας και “μεταγραφή” της Ελίζαμπεθ στην ομάδα των Μπλε, κάτι που αν συμβεί, είναι βέβαιο ότι θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους Μπλε.

Οι φήμες είναι πολλές και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο παιχνίδι δε θα μας κάνει εντύπωση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα