Survivor 4: Όταν έκλαψαν Τζέιμς και Νίκος για την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας

Survivor 4: Όταν έκλαψαν Τζέιμς και Νίκος για την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας
Instagram (survivorgreece)

Απαρηγόρητοι είναι Τζέιμς και Νίκος με την αποχώρηση της φίλης τους Άννας-Μαρίας από το Survivor μόλις μία μέρα πριν από το πάρτι της Ένωσης.

Κατέρρευσαν Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης με το άκουσμα της είδησης πως η Άννα-Μαρία Βέλλη θα ήταν η παίκτρια που θα αποχωρούσε από το Survivor.

“Δεν έχω κλείσει μάτι απο χθες, με έχει πονέσει πάρα πολύ γιατί στην ουσία ο λόγος που έφυγε ήταν εξαιτίας μου. Οι άλλοι είχαν στοχεύσει εμένα αλλά σαν παράπλευρη απώλεια έφυγε η Άννα Μαρία γιατί στην ουσία ήταν η κολλητή μου εδώ”, είπε ο Τζέιμς κλαίγοντας με αναφιλητά.

“Θα μου λείψει πάρα πολύ. Και τώρα εχω μείνει εγώ με τον Νίκο. Στην ουσία έχουμε μείνει οι δύο μας απέναντι σε όλους. Γενικά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και με καίει πάρα πολύ”, συμπλήρωσε.

Απαρηγόρητος είναι και ο Νίκος λόγω της αποχώρησης της φίλης του από τον Άγιο Δομίνικο. “Τώρα θα πρέπει να πάμε και εμείς στο πάρτυ της Ένωσης; Πραγματικά δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα πάμε. Προσπαθούμε εγώ και ο Τζέιμς να κρατάμε ο ένας τον άλλον. Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Άννα Μαρία θα μας ήθελε χαρούμενους να πάμε στο πάρτυ. Μακάρι να ‘ταν και εκείνη μαζί μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα