Survivor 4 – Στο στόχαστρο ο Καλλίδης: “Είναι δουλάρα, παραδουλεύτρα, loser”

Survivor 4 – Στο στόχαστρο ο Καλλίδης: “Είναι δουλάρα, παραδουλεύτρα, loser”
Survivor 4 - Πάνος Καλλίδης glomex

Δε λένε να κοπάσουν οι εντάσεις στο Survivor 4. Μπλε και Κόκκινοι στρέφονται κατά του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος νιώθει πως έχει στοχοποιηθεί από τον Αλέξη Παππά.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Μπλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4 έφερε νέο γύρο εντάσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Να θυμίσουμε ότι εκτός αγωνίσματος έμειναν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν απανωτοί καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Μετά το αγώνισμα οι Κόκκινοι συζήτησαν για τον τρόπο που θα ψηφίσει η αντίπαλη ομάδα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατηγόρησε τον James για τον τρόπο που ψηφίζει.

“O James, ο Μπιφτεκτοjames, ο σουβλατζής James που έχει πλέον ονομαστεί, εγώ πρίγκιπα δεν τον βλέπω, πιο πολύ τον βλέπω για σουβλάτζή, θα ψηφίσει τον Αλεξ, άρα θα είναι ο Αλεξ, η Χριστίνα και ο Chris. Toν Πάνο Καλίδη δε θα τον ψηφίσουν γιατί είναι η “δουλάρα” των Μπλε”, είπε.

“Εμείς τους έχουμε ζήσει τους Μαχητές, δεν κάνουν τίποτα, κάθονται σε μια καλύβα και κοιμούνται. Ο Πάνος μαγειρεύει, βοηθάει στις δουλειές, φέρνει ξύλα. Θα αφήσουν την παραδουλεύτρα; Σαν οικιακή βοηθός είναι”, συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, βέλη κατά του Πάνου Καλλίδη εξαπέλυσε και ο Κρις Σταμούλης, χαρακτηρίζοντας τον τραγουδιστή loser. “Ήταν ένας loser, δε σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης, δεν είναι ο superstar, όπως νομίζουν’, είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο Πάνος Καλλίδης έδειξε να νιώθει στοχοποιημένος από τους Κόκκινους, τονίζοντας πως οι αντίπαλοι προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια στη Μπλε ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί πως η πηγή των εντάσεων είναι ο Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα