Survivor 4: Η Βέλλη διαψεύδει ότι πήγε στο σπίτι του Μπάρτζη στην Κόρινθο

Survivor 4: Η Βέλλη διαψεύδει ότι πήγε στο σπίτι του Μπάρτζη στην Κόρινθο
Άννα Μαρία Βέλλη - Νίκος Μπάρτζης glomex

Η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να πάρει θέση δημόσια για όσα ειπώθηκαν στο Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/4), διαψεύδοντας όσα ακούστηκαν.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4, η Μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα live με τις οικογένειές τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε με τον αδερφό του, ο οποίος κατά τη συζήτησή τους αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εγκατέλειψε νωρίς το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Νίκου αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε στο σπίτι του στην Κόρινθο και έφαγε γαλακτομπούρεκο, κάτι που ενθουσίασε τον παίκτη, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη.. ζήλεια του.

Λίγες ώρες μετά, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να πάρει θέση δημόσια για όσα ειπώθηκαν στο Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/4), διαψεύδοντας όσα ακούστηκαν.

“Όχι δεν πήγα Κόρινθο, είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε ‘κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο’. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα”, έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσω instastories.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα