Survivor 4: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 4: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Survivor Greece

"Σφαγή" στο συμβούλιο του "Survivor 4" για άλλη μια φορά. Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (14/04) στο Survivor.

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας μέσω live texting με τις οικογένειές τους. Όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση ξεχείλιζε και τα δάκρια δεν άργησαν να έρθουν.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου σημειώθηκαν εντάσεις κυρίως ανάμεσα στην Ελευθερία και τους Τζέιμς και Νίκο, οι οποίοι ανακάλεσαν το συμβάν που η παίκτρια είχε βάλει “χέρι” στις προμήθειες της αντίπαλης ομάδας, ενώ ζήτησαν από την ίδια να απολογηθεί για την τότε συμπεριφορά της. “Σιγά μην ζητήσω συγγνώμη”, απάντησε η ίδια.

Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα ήταν τέσσερις. Από την κόκκινη ομάδα, η κάλπη είχε αναδείξει υποψήφιο για έβδομη φορά τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε την ατομική ασυλία είχε υποδείξει την Ελευθερία Ελευθερίου ως δεύτερη υποψήφια. Στο μπλε στρατόπεδο, η ψηφοφορία είχε φέρει τον Κώστα Παπαδόπουλο στην ίδια επισφαλή θέση, στην οποία, λίγο αργότερα, προστέθηκε και ο Παύλος Γαλακτερός μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη (είχε επίσης ασυλία). Στους μπλε, άλλωστε, η ψηφοφορία ήταν αντρική υπόθεση, καθώς μετά την ενεργοποίηση του “κανόνα των δύο”, οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός η παίκτρια που τελικά θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. “Γιώργο το ένιωθα”, ήταν το σχόλιό της μετά το άκουσμα της είδησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα