Survivor 4: Κλάματα στους Μπλε – Η Βέλλη πήγε στο σπίτι του Μπάρτζη

Survivor 4: Κλάματα στους Μπλε – Η Βέλλη πήγε στο σπίτι του Μπάρτζη
Σε κλάματα ξέσπασε οι παίκτες της Μπλε ομάδας μιλώντας με τις οικογένειές τους glomex

Όλοι οι παίκτες λύγισαν, μιλώντας με τις οικογένειές τους με μηνύματα. Η αποκάλυψη του αδερφού του Μπάρτζη για το "τραπέζωμα" της Βέλλη στην Κόρινθο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4, η Μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα live με τις οικογένειές τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε με τον αδερφό του, ο οποίος κατά τη συζήτησή τους αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εγκατέλειψε νωρίς το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Νίκου αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε στο σπίτι του στην Κόρινθο και έφαγε γαλακτομπούρεκο, κάτι που ενθουσίασε τον παίκτη, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη.. ζήλεια του.

Όλοι οι παίκτες λύγισαν, μιλώντας με τις οικογένειές τους, ξεσπώντας σε κλάματα. Μια συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια του επάθλου ήταν όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την γυναίκα του και να μάθει νέα της κόρης του, που είναι μόλις ενός έτους. Να σημειωθεί ότι ο Κώστας είναι ο μόνος παίκτης των Μπλε που έχει παιδιά.

Survivor 4: Το έπαθλο των Μπλε που έφερε κλάματα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα