Survivor 4: Κρεμλίδου κατά Ταραμπάνκο – Η μεγάλη ήττα και η ατάκα για την ηλικία

Survivor 4: Κρεμλίδου κατά Ταραμπάνκο – Η μεγάλη ήττα και η ατάκα για την ηλικία
GLOMEX

Η Έλενα Κρεμλίδου και η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Η μπηχτή της Μαριπόζα και η απροσδόκητη νίκη έναντι στο μοντέλο.

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο αντίπαλες παίκτριες του “Survivor 4”, την Έλενα Κλεμλίδου Μαριπόζα και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η διάσημη Instagrammer που βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών προς το παρόν δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στα αγωνίσματα, σε αντίθεση με το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του GNTM 2, η οποία από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι “σκίζει” και έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα της.

Παρά την διαφορά τους στις αθλητικές ικανότητες, η Έλενα Κρεμλίδου κατάφερε να κερδίσει την Κάτια Ταραμπάνκο στο αγώνισμα της Δευτέρας (04/1), όπου έπαιξαν η μία απέναντι στην άλλη. Ήταν μια νίκη που ούτε η ίδια η Μαριπόζα δεν πίστευε, καθώς η Κάτια πάντα έβγαινε μπροστά.

Αν και η Κάτια έφτασε πιο γρήγορα στο τέρμα, η Μαριπόζα έβαλε πιο εύκολα τις βολές.

Μάλιστα, όταν οι ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους, η Ταραμπάνκο παραπονέθηκε στους συμπαίκτες της, αναφέροντας πως στεναχωρέθηκε που έχασε από την Έλενα Κρεμλίδου, δείχνοντας έτσι ότι πρόκειται για μια παίκτρια που δεν την υπολογίζει ιδιαίτερα.

Σημειώνεται, επίσης, πως μία μέρα πριν, η Μαριπόζα σχολίαζε με τους συμπαίκτες της την ηλικία της Ταραμπάνκο, αφήνοντας να εννοηθεί πως το μοντέλο λέει ψέματα για την ηλικία του και προσπαθεί να κρύψει χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι Μαχητές Καφετζής και Chris δήλωσαν στην κάμερα πως ρώτησαν την Ταραμπάνκο πόσο χρονών είναι και εκείνη απάντησε 24. Ωστόσο, θυμήθηκαν πως στο GNTM δήλωνε 26 ετών κι εκεί ήρθε η ατάκα φωτιά της Μαριπόζα, που είπε: “Ααα Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου θα είναι 22. Ανά δύο τρώει τα χρόνια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα