Survivor 4: Μεγάλη ανατροπή – Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: Μεγάλη ανατροπή – Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 glomex

Γεμάτο εκπλήξεις το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4. Δείτε ποιοι παίκτες αναδείχτηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο Survivor 4 το βράδυ της Τρίτης 16/2, καθώς οι Μπλε έκαναν την ανατροπή, κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας και οι Κόκκινοι θα έπρεπε να αναδείξουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς ήταν ο πρώτος υποψήφιος από τη Μπλε ομάδα, ενώ στο αποψινό επεισόδιο ο Πάνος Καλλίδης, έχοντας το κολιέ της ασυλίας, ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο των Μπλε των Κρις Σταμούλη.

Από την άλλη, η Κόκκινη ομάδα, έχοντας χάσει στο αποψινό επεισόδιο, ψήφισε προς αποχώρηση στην ψηφοφορία την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Κόρο, αφού κέρδισε την ασυλία, θα έπρεπε να αναδείξει έναν ακόμη υποψήφιο.

Ο Κόρο δήλωσε πως οι δύο πιο αδύναμοι για τον ίδιο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Περικλής Κονδυλάτος, αλλά τελικά επέλεξε να διαλέξει τον δεύτερο, καθώς ο Κώστας συμβάλλει πιο πολύ στην καλύβα.

Έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: από την ομάδα των Μπλε ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, ενώ από την ομάδα των Κόκκινων η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα