Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Το συμβούλιο του Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Οι Μπλε έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο "Survivor 4" και ψήφισαν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση. Ένταση και καβγάδες στο συμβούλιο.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στο συμβούλιο του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (15/02), καθώς οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης, που έκαναν “κλίκα” μεταξύ τους, συγκρούστηκαν έντονα τόσο με τους συμπαίκτες τους, όσο και με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Αφορμή στάθηκε η παραβίαση των κανονισμών από τους παίκτες των Μπλε, καθώς και η ποινή που τους επιβλήθηκε από την παραγωγή, αλλά και η στάση τους απέναντι στα κορίτσια της ομάδας και, ειδικά, στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε ξανά την οικειότητα που έχει η Άννα Μαρία με τον Νίκο, κάτι που την προηγούμενη φορά είχε κάνει την τελευταία να βάλει τα κλάματα. Την όλη στάση του σχολίασε αρνητικά ακόμη και ο Τριαντάφυλλος, που ανήκει στους Κόκκινους.

Επίσης, ο Κρις παραπονέθηκε επειδή οι συμπαίκτες του δεν του προσέφεραν φαγητό όταν κέρδισαν τα δύο έπαθλα, ενώ ο ίδιος είχε φέρει νίκες στην ομάδα του. Οι Μπλε του εξήγησαν πως υπήρχε ήδη ποινή από την παραγωγή, επομένως δεν μπορούσαν να του δώσουν φαγητό.

Οι παίκτες των Μπλε έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έτσι έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους. Ο Αλέξης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μέσα από την ψηφοφορία, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα