Survivor 4: Νίκος και James “τρέμουν” πως φτάνει το τέλος τους στο ριάλιτι

Survivor 4: Νίκος και James “τρέμουν” πως φτάνει το τέλος τους στο ριάλιτι
Survivor 4: Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής glomex

Το κοινό έστειλε το μήνυμά του, καθώς Αλέξης και Κρις παρέμειναν στο παιχνίδι. Μια εξέλιξη που κάνει τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή να ανησυχούν.

Μια αναπάντεχη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4, η οποία θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η ανακοίνωση ότι ο Περικλής Κονδυλάτος αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε την έκπληξη των παικτών των δύο ομάδων, αλλά και χαρά στα πρόσωπα των “φαβορί” για αποχώρηση.

Κι αυτό, διότι από τους τέσσερις υποψήφιους, ο Περικλής φαινόταν να κατέχει πιο ισχυρή θέση, τόσο μεταξύ των συμπαικτών του, αλλά πολύ περισσότερο σε σύγκριση με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ωστόσο, ο Περικλής, στα απορημένα βλέμματα συμπαικτών και αντιπάλων τουλάχιστον, φαινόταν να είναι φαβορί και μεταξύ των δύο παικτών της μπλε ομάδας, Αλέξη Παππά και Κρις.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, που το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες τους έχοντας δημιουργήσει δική τους υποομάδα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αγκαλιάστηκαν.

Το κοινό έστειλε το μήνυμά του, καθώς ο Αλέξης και ο Κρις, παρά το σάλο με την ποινή τους, παρέμειναν στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτες δέχονται ασταμάτητα επιθέσεις από τους συμπαίκτες τους, ενώ σε αυτή την υπο-ομάδα ανήκει πλέον και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία άλλαξε “στρατόπεδο” και όσα ξέραμε στο Survivor 4 ανατρέπονται ξανά.

Ενώ είχαν προηγηθεί μεγάλες εντάσεις, με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να απομονώνονται από την ομάδα για λόγους.. ηθικής, η Ελευθερία Ελευθερίου προσέγγισε τον Αλέξη και τον Κρις ξανά, μίλησαν και έκατσαν οι τρεις τους στην καλύβα και για το λόγο αυτό η υπόλοιπη ομάδα εξαγριώθηκε μαζί της. Και ξαφνικά οι δύο… έγινα τρεις!

Μια εξέλιξη που αυξάνει τις πιθανότητες “επιβίωσης” Παππά και Σταμούλη στο ριάλιτι, αλλά την ίδια στιγμή κάνει τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή να “τρέμουν”, καθώς σε περίπτωση που χάσουν οι μπλε και ένας εκ των Αλέξη, Κρις και Ελευθερία κερδίσουν την ασυλία, το μόνο σίγουρο είναι πως τα δύο “φαβορί” θα βρεθούν στο στόχαστρο.

Αυτό θα συμβεί καθώς οι τρεις γυναίκες Άννα Μαρία, Μαριαλένα και Ελευθερία δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα τρομάζει τους δύο παίκτες, ενώ ο Πάνος Καλλίδης -ως πιο μετριοπαθής- είναι σε ασφαλέστερη θέση. Μένει να δούμε σύντομα αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν ή αν κάποια νέα κλίκα δημιουργηθεί στο ριάλιτι και με την είσοδο νέων παικτών στη μπλε ομάδα, αλλάζοντας ξανά τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα