Survivor 4: Τα γυρνάει η Ελευθερίου – Έκανε “κλίκα” με Παππά και Σταμούλη

Survivor 4: Τα γυρνάει η Ελευθερίου – Έκανε “κλίκα” με Παππά και Σταμούλη
Survivor 4 - Ελευθερία Ελευθερίου glomex

Μεγάλη ένταση στους Μπλε. Η Ελευθερία Ελευθερίου άλλαξε "στρατόπεδο" ξανά. Η Άννα Μαρία Βέλλη την έστησε στη γωνία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των Μπλε, καθώς φαίνεται πως άλλαξε “στρατόπεδο” και όσα ξέραμε στο Survivor 4 ανατρέπονται ξανά.

Ενώ είχαν προηγηθεί μεγάλες εντάσεις, με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να απομονώνονται από την ομάδα για λόγους.. ηθικής, η Ελευθερία Ελευθερίου προσέγγισε τον Αλέξη και τον Κρις, μίλησαν και έκατσαν οι τρεις τους στην καλύβα και για το λόγο αυτό η υπόλοιπη ομάδα εξαγριώθηκε μαζί της.

Λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη δήλωσε πως η Ελευθερία είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας στο αγώνισμα ασυλίας, αλλά δεν το έκανε.. “Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ. Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε”.

“Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να δώσω τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω” απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου, σε μια δήλωσε που προκάλεσε την οργή των συμπαικτών της.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Παππάς αναρωτιέται γιατί όλοι έχουν εναντιωθεί απέναντί του, ενώ τονίζει πως από εδώ και πέρα θα προσπαθεί να μην γεμίζει αρνητικότητα και πως θα επικεντρωθεί στα θετικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα