Survivor 4: Οι αγκαλιές και τα τετ-α-τετ του Σάκη και της Μαριαλένας- Έρχεται επανασύνδεση;

Survivor 4: Οι αγκαλιές και τα τετ-α-τετ του Σάκη και της Μαριαλένας- Έρχεται επανασύνδεση;
Glomex

Κλάματα, τρυφερές αγκαλιές, αφιερώσεις και γλυκόλογα.. Έρχεται επανασύνδεση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor;

Φουντώνουν οι φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, οι οποίοι μάλιστα διατηρούσαν και σχέση πριν ανταμώσουν εκ νέου στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούν ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γοητευτική γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας υπήρξαν διάφορες “ύποπτες” κινήσεις που φανέρωναν πως υπάρχει ακόμα η φλόγα ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση της Μαριαλένας μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων, όπως διαμορφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τις αλλαγές το πρώην ζευγάρι που άλλοτε βρισκόταν στην ίδια ομάδα, πλέον θα χωρίζονταν.

“Μαζεύω για δεύτερη φορά τα κομμάτια μου. Πήραν τον δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου. Λύγισα”, είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα κλαίγοντας.

Η συνέχεια ήρθε από τον Σάκη, ο οποίος αφού σημείωσε μία νίκη στο αγώνισμα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την αφιερώσουν στη Μαριαλένα. “Στη Μαριαλένα, μου λείπει πολύ συγγνώμη”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος και καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την τρυφερή αγκαλιά που πήραν ο ένας τον άλλον μετά το αγώνισμα όταν βούτηξαν στο νερό για να δροσιστούν, αλλά και για να καθαριστούν από τις λάσπες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version