Survivor 4: Πλάνταξε η Μαριαλένα για τον Σάκη – “Μου πήρανε το γούρι μου”

Survivor 4: Πλάνταξε η Μαριαλένα για τον Σάκη – “Μου πήρανε το γούρι μου”

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έβαλε τα κλάματα μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων στο Survivor που την έφερε μακριά από τον Σάκη Κατσούλη. "Αυτά είναι ηλιθιότητες", είπε ο Παππάς.

Βαρέως πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τη δημιουργία νέων ομάδων στο Survivor 4, που την έφερε μακριά από τον Σάκη Κατσούλη.

Η παίκτρια των μπλε, είδε τον πρώην πλέον συμπαίκτη της, με τον οποίο διατηρούσαν και σχέση πριν ανταμώσουν εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο να παίρνει “μεταγραφή” στην κόκκινη ομάδα, πράγμα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, όπως δήλωσε και η ίδια “on camera”.

“Μαζεύω για δεύτερη φορά τα κομμάτια μου. Πήραν τον δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου. Λύγισα”, είπε μεταξύ άλλων.

Πάντως, την αντίδραση της Μαριαλένας αλλά και του Σάκη σχολίασε με ειρωνικά λόγια ο Αλέξης Παππάς, λέγοντας: “Η καημένη Μαριαλένα τι τραβάει το κορίτσι. Πώς θα μπορέσει τώρα; Μπούρδες κυρίες και κύριοι. Ηλιθιότητες μέχρι εκεί που δεν πάει”.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καινούργιες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο “Survivor 4” είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Μπλε: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα