Survivor 4: Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια Τριαντάφυλλος και Περικλής – “Άντε χαλάρωσε ρε καραγκιοζάκο”

Survivor 4: Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια Τριαντάφυλλος και Περικλής – “Άντε χαλάρωσε ρε καραγκιοζάκο”

Άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Περικλή που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. "Μου επιτέθηκε με τρόπο πρωτόγονο.

Μόνο ήρεμη δεν ήταν η εβδομάδα που προηγήθηκε για το Survivor 4 και δη για την κόκκινη ομάδα, με τους τσακωμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον και μάλιστα, σε ορισμένες φορές, να ξεφεύγουν.

Μετά την έντονη αντιπαράθεση της Σοφίας με την Ασημίνα, υπήρξε ο άγριος τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή, οι οποίοι λίγο έλειψε να έρθουν και στα χέρια, εξέλιξη που προκάλεσε έντονο θόρυβο τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο.

Αιτία του άγριου καυγά τους ήταν τα γεύματα και ο τρόπος που μοιράζεται το φαγητό, με τον Περικλή να σχολιάζει τα παράπονα του συμπαίκτη του, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του: “Δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου. Ρε ακούς τι σου λέω; Άκουσες τι σου είπα; Άντε χαλάρωσε τώρα. Καραγκιοζάκο”, είπε ο Τριαντάφυλλος στον Περικλή που του απάντησε: “Μην με απειλείς”.

Στη συνέχεια μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο, με τον γνωστό τραγουδιστή να ανεβάζει τα ντεσιμπέλ και την ένταση της φωνής του: “Ρε τι λες ρε; Γιατί λες πράγματα που δεν λέω; Μην μου ξαναμιλήσεις ρε. Άντε φύγε από ‘δω”.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Περικλής έκανε λόγο για “επίθεση με πρωτόγονο και πρωτάκουστο τρόπο που δεν πίστευα ότι το ζούσα αυτό εκείνη την ώρα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα