Survivor 4: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Κώστα- “Παίζεις με την οργή μου”

Survivor 4: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Κώστα- “Παίζεις με την οργή μου”
Glomex

Ανέβηκαν οι τόνοι για άλλη μία φορά στο Survivor. Πρώτη μέρα σε κοινή παραλία για τους παίκτες και έγινε κακός χαμός.

Μπορεί το βράδυ της Κυριακής (28/3) κατά τη διάρκεια της λαμπερής ένωσης οι παίκτες του Survivor 4 έδειχναν μονιασμένοι, αλλά λίγα 24ωρα μετά τα πράγματα επανήλθαν στη συνηθισμένη τους ροή.

Πρώτη μέρα που οι δυο ομάδες μένουν στην ίδια παραλία και ήδη επικρατεί πανικός. Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και απέναντί τους βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς αντίκρισε μία λεκάνη τουαλέτας φτιαγμένη από άμμο, στο σημείο όπου είχε φτιάξει την προσωπική του καλύβα με τον Τριαντάφυλλο στις αρχές του Survivor, όταν ο ίδιος ήταν παίκτης των κόκκινων, μία εικόνα που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Η δημιουργία αυτή ήταν από τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος ήθελε να κάνει πλάκα.

“Στο σημείο που μαζί με τον Τριαντάφυλλο ήμασταν αγκαλιά και έκλαιγε επειδή του έλειπε το παιδί και η γυναίκα του, στο σημείο αυτό λοιπόν, είδα μία χ…α που έφτιαξε ο Κώστας και ήρθε με μεγάλη χαρά σαν ένα χαζό παιδί 5 χρονών που δεν καταλαβαίνει τι κάνει και λέει εγώ το έφτιαξα”, περιγράφει στις κάμερες ο Αλέξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα