Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κόρο των Μπλε. Ποια ομάδα θα πρέπει να διαλέξει τον δεύτερο υποψήφιο.

Στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Κόκκινοι του Survivor 4 και στο επεισόδιο της Τρίτης (11/4) οι Μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους για να μην έχουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Φαίνεται όμως πως τη στιγμή που το ριάλιτι του ΣΚΑΙ γίνεται ολοένα πιο σκληρό, καθώς οδεύει προς το ατομικό παιχνίδι, τους Μπλε περιμένει δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Αυτό σημαίνει πως μετά τον Κόρο, τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας προς αποχώρηση, η Μπλε ομάδα του Survivor καλείται να ψηφίσει και για δεύτερο υποψήφιο.

Ασυλία έχει ο Νίκος, ενώ πιθανότεροι υποψήφιοι -σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ – είναι ο James και η Μαριαλένα. Έναν λοιπόν από τους δύο θα τον υποδείξει ο Νίκος Μπάρτζης, που κατέκτησε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα της Δευτέρας.

Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, οι παίκτες των Μπλε ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το “Survivor 4” με τον Γιώργο Κορόμι να βγαίνει πρώτος υποψήφιος με 3 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 2 ψήφους. “Είμαστε πολύ λίγα άτομα πλέον. Τέσσερα άτομα έχουμε να επιλέξουμε. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στον τάκο”, δήλωσε ο Κόρο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Νίκος να “δώσει” τη Μαριαλένα και ο Τζέιμς να βγει από τις ψήφους των υπολοίπων παικτών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα