Survivor 4: Στον “7ο ουρανό” το Twitter με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Survivor 4: Στον “7ο ουρανό” το Twitter με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 4 Glomex

Οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του Αλέξη Παππά από το Survivor 4. Δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, κυρίως για την Κόκκινη Ομάδα που βρέθηκε με τρεις υποψηφίους για αποχώρηση στο Συμβούλιο του νησιού. Μετά από δύο ήττες τους οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν μεγάλη και οι τσακωμοί δεν έλειψαν, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να… στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Πρόκειται για μια αποχώρηση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Ο Αλέξης Παππάς, αν και είχε υποσχεθεί να “πετάξει” έξω τον… κύριο James, βρέθηκε εκτός ριάλιτι αρκετά νωρίς, ακολουθώντας τον Γιώργο Ταβλαδάκη, την Χριστίνα Κεφαλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι υπήρξαν στην κλίκα του.

Survivor 4: Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση Παππά

Ο κόσμος “μίλησε” με την ψήφο του και ο πολυσυζητημένος Αλέξης Παππάς από σήμερα αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Το Twitter υποδέχτηκε με χαρά το αποτέλεσμα και οι χρήστες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο άκουσμα της είδησης. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις καλύτερες αντιδράσεις:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα