Survivor 4: Τι ψιθύρισε η Ελευθερία Ελευθερίου στο αυτί του Αλέξη Παππά πριν αποχωρήσει

Survivor 4: Τι ψιθύρισε η Ελευθερία Ελευθερίου στο αυτί του Αλέξη Παππά πριν αποχωρήσει
Survivor 4: Ο τρυφερός αποχαιρετισμός Ελευθερίας Ελευθερίου - Αλέξη Παππά glomex

Η Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor 4, πλησίασε, κλαίγοντας, τον Αλέξη Παππά και τον προέτρεψε να κάνει αυτό που εκείνη δεν κατάφερε. Δείτε το βίντεο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) του Survivor 4 το highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή της αποχώρησης της εβδομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από το Μπλε στρατόπεδο, υποψήφιοι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία εγκατέλειψε το νησί έχοντας λάβει πολλές χιλιάδες ευρώ για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ελευθερία Ελευθερίου: Πόσα λεφτά έβγαλε από το Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήκε στους Διάσημους του φετινού “Survivor 4”, λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ήταν στη μέση της κλίμακας των αμοιβών των celebrities, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, χωρίς να υπολογίζονται οι μέρες που οι παίκτες έμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Έτσι, υπολογίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το “Survivor 4” με περίπου 58.500 ευρώ.

Survivor 4: “Γλέντι” στο Twitter για την αποχώρηση της Ελευθερίου

Να σημειωθεί ότι στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου, οι χρήστες του Twitter δεν λυπήθηκαν στο ελάχιστο, μιας και η τραγουδίστρια δεν ήταν και η πλέον αγαπητή στο κοινό.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις αντιδράσεις για την αποχώρηση της τραγουδίστριας:

Survivor 4: Τι ψιθύρισε η Ελευθερία στο αυτί του Αλέξη

Η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού τραγούδησε το Bonita μαζί με τους φίλους της, αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες της, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αγκαλιά της με τον Αλέξη Παππά.

Η τραγουδίστρια πλησίασε τον ηθοποιό, κλαίγοντας, και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο του ψιθύρισε: “Τελείωσε τον Τζέιμς“.

Η φράση δεν ακούστηκε καλά στον “αέρα”, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρατήρησαν το συμβάν και το σχολίασαν.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 3:15 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα