Survivor 4: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Λιανού για την Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor 4: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Λιανού για την Ανθή Σαλαγκούδη
Η Ανθή Σαλαγκούδη στο "Survivor 4" Glomex

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες του "Survivor 4" με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού. Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Παγωμένο” ήταν το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού του “Survivor 4” την Κυριακή (04/04), καθώς ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει προηγουμένως στους παίκτες πως πρόκειται να γίνει ανάμειξη των παικτών και να δημιουργηθούν νέες ομάδες.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να εντείνει το άγχος των δύο ομάδων και τους έκανε ένα “κρύο” πρωταπριλιάτικο αστείο, αναφέροντας πως η Ανθή Σαλαγκούδη ξαναμπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Υπάρχει ένα παραπάνω κάθισμα στη Μπλε ομάδα. Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δεύτερη έκπληξη. Βρίσκεται ήδη στο νησί και ξαναμπαίνει στο “Survivor” η Ανθή Σαλαγκούδη. Ας την υποδεχτούμε”, ανέφερε με σοβαρό ύφος ο Λιανός.

Όλοι οι παίκτες κοιτούσαν άφωνοι δεξιά κι αριστερά, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ήθελε πολύ να αποχωρήσει η Σαλαγκούδη και χάρηκε όταν έφυγε, παραμιλούσε λέγοντας πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Μετά από λίγα λεπτά, ο παρουσιαστής τους ανέφερε πως επρόκειτο για φάρσα, με τον παίκτη να δηλώνει ανακουφισμένος: “Αν γινόταν κι αυτό, θα κολυμπούσα εδώ”!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ανθή Σαλαγκούδη, πέρα από αδύναμη παίκτρια, ήταν και “terminator” αφού ήταν υποψήφια πάρα πολλές φορές, μέχρι να φύγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα