Survivor 4: Έρχονται τα πάνω κάτω στους Κόκκινους – Εκρηκτικό το αγώνισμα

Survivor 4: Έρχονται τα πάνω κάτω στους Κόκκινους – Εκρηκτικό το αγώνισμα

Έπεσαν από τα σύννεφα οι Κόκκινοι με την αποχώρηση Κοψιδά από το "Survivor 4". Συνεχίζονται οι εντάσεις με τον Τριαντάφυλλο.

“Φωτιές” έχει ανάψει στην ομάδα των Κόκκινων η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το “Survivor 4”, αφού οι παίκτες δεν περίμεναν με τίποτα να φύγει ο γνωστός ηθοποιός και να παραμείνουν ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη.

Η παραμονή των δύο παικτών θα δημιουργήσει εκ νέου καβγάδες και εντάσεις στην παραλία των Κόκκινων, με τον Τριαντάφυλλο και την Καρολίνα να έρχονται σε αντιπαράθεση, ενώ η τελευταία φαίνεται ιδιαίτερα στεναχωρημένη που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο “γίγαντας”.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο trailer του “Survivor 4” για την Κυριακή (21/03), ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ο θετικός πόλος της ομάδας.

Παράλληλα, στο νέο επεισόδιο του παιχνιδιού πρόκειται να δούμε ένα πολύ εκρηκτικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θα βάλουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν, να αποδείξουν τη δύναμή τους και να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους

Survivor 4: Δείτε το trailer της Κυριακής (21/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα