Survivor All Star: Άγριο ξέσπασμα Μαρτίκα στο συμβούλιο – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Άγριο ξέσπασμα Μαρτίκα στο συμβούλιο – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
glomex

Νέες κόντρες και εντάσεις στο συμβούλιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο νέους καβγάδες στην ομάδα των Διασήμων επέστρεψε το Survivor All Star την Δευτέρα (06/03), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες παραμένουν σοκαρισμένες και μουδιασμένες από την ξαφνική, οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ενώ ψάχνουν να ακόμη βρουν τον υπαίτιο, που τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.

Παρά τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς, οι Κόκκινοι και οι Μπλε “ρίχτηκαν” στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι τελικά φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από τα γεγονότα, αφού ηττήθηκαν ξανά, με τους Μπλε να κερδίζουν και τη δεύτερη ασυλία, με σκορ 10-4.

Survivor: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, η ένταση μεταξύ των Κόκκινων συνεχίζεται με κατηγορίες, διαψεύσεις και ισχυρισμούς να ακούγονται εκατέρωθεν στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου, καθώς κατά τον ίδιο η παίκτρια ήταν η αιτία που οδήγησε τον Στάθη στο να αποχωρήσει.

Ο Σπύρος μεταξύ άλλων δήλωσε πως εξαπατήθηκε από την Ελευθερία, ενώ στη συνέχεια η ίδια τον εξέθεσε με ψέματα για την προσωπική ζωή του Στάθη. Η Ελευθερία καθόλη την διάρκεια της επίθεσης του Σπύρου, γελούσε, με τον ίδιο να λέει πως η συμπεριφορά της χαρακτηρίζεται από αναίδεια.

Στην κάλπη, οι Διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση και αυτοί ήταν τελικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα