Survivor All Star – Ατζούν Ιλιτζαλί: Η αναφορά στους αποβληθέντες – Ποιον ήθελε στον Τελικό

Survivor All Star – Ατζούν Ιλιτζαλί: Η αναφορά στους αποβληθέντες – Ποιον ήθελε στον Τελικό

Παρών στον μεγάλο Τελικό του Survivor All Star ήταν ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί. Τι είπε για τους παίκτες που αποβλήθηκαν. Η ειδική αναφορά στο άτομο που περίμενε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η ώρα του μεγάλου Τελικού του Survivor All Star έφτασε το βράδυ της Τρίτης (11/07), με τους φιναλίστ, τους πρώην παίκτες και το πιστό κοινό του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης να στρέφουν στα βλέμματα στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, όπου διεξάγεται LIVE η διαδικασία για την ανάδειξη του νικητή.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδωσαν ξανά το “παρών”, βέβαια όχι όλοι, ενώ στο κοινό ήταν, επίσης, οι συγγενείς των φιναλίστ, οι φίλοι τους και πολλοί από τους θαυμαστές τους.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός επεφύλασσε και μια έκπληξη σε όλους, αφού ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος προσγειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα στην Αθήνα και κατόρθωσε να βρεθεί στον Τελικό όπως και κάθε χρόνο.

Τελικός Survivor All Star: Όσα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος περιέγραψε την φετινή χρονιά, λέγοντας:

Ήταν μία φανταστική σεζόν για εμένα γιατί είχαμε μεγάλους σταρ του Survivor και όταν τους βλέπω συγκινούμαι. Είχαμε πολύ καλούς συμμετέχοντες και απόλαυσα κάθε λεπτό του show.. Φυσικά και με έναν οικοδεσπότη σαν εσένα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθες μαζί μας έδωσες τη θετική σου ενέργεια. Φανταστικοί και οι δύο φιναλίστ, σας λατρεύω και τους δύο”.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος παραγωγός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι και που για αυτόν τον λόγο δεν ήταν στον Τελικό, αφήνοντας ανοιχτό το παραθυράκι να τους δούμε σε κάποια επόμενη παραγωγή. Τόνισε πως, παρά το γεγονός ότι εκδιώχθηκαν από το ριάλιτι, παραμένουν στην οικογένεια του Survivor.

“Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά Survivor All Stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου” είπε.

Τέλος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε ειδική μνεία στη Σταυρούλα Χρυσαειδή που καθόταν στις κερκίδες, αναφέροντας πως ήταν η γυναικεία δύναμη του Survivor All Star και ότι περίμενε να την δει στον Τελικό στο ένα από τα δύο καθίσματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα