Survivor All Star: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με τη νέα προσθήκη στους Μαχητές – “Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει”

Survivor All Star: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με τη νέα προσθήκη στους Μαχητές – “Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει”
glomex

Αναστάτωση έφερε στο νησί η είσοδος του Σώζων Παλαίστρου Χάρου στην ομάδα των Μαχητών. Τα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου και η μεταξύ τους κόντρα το 2018.

Στον Άγιο Δομίνικο κατέφθασε προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα των μαχητών ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος το βράδυ της Κυριακής (29/01).

Ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια για να συμμετάσχει στο Survivor All Star, προκαλώντας αναστάτωση στους συμπαίκτες του.

Οι παίκτες της ομάδας των μαχητών σηκώθηκαν να υποδεχτούν τον νέο τους συμπαίκτη, με την Εύη Σαλταφερίδου να μένει έκπληκτη από το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στην ομάδα της, καθώς οι δύο παίκτες είχαν μια ιδιαίτερη “κόντρα” στο ριάλιτι επιβίωσης το 2018.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας»είπε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Στη συνέχεια, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, σχολίασε περεταίρω τη σχέση της με τον Σώζων Παλαίστρο στο παρελθόν: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σώζων Παλαίστρας- Χάρος υπήρξε ένας πολυσυζητημένος παίκτης στο Survivor και είχε βρεθεί στο επίκεντρο πολλών εντάσεων και καβγάδων κατά τη χρονιά της συμμετοχής του, ενώ ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε κατηγορήσει την Εύη Σαλταφερίδου για προδοσία επειδή μιλούσε με την απέναντι ομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα