Survivor: Εντάσεις στο συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Εντάσεις στο συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν Σάκης, Μαριαλένα και Ελένη στο συμβούλιο του "Survivor 4". Ποιος πήρε την ατομική ασυλία και ποιον υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor 4” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (15/6) στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες του “Survivor 4” ρίχτηκαν στη μάχη για άλλη μια φορά, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έχοντας ο καθένας τους 5 ζωές στο μεικτό αγώνισμα που έπαιξαν, έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο κολιέ ατομικής ασυλίας.

Τη νίκη πήρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει ξανά και είχε υποδείξει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη.

Καβγάδες στο συμβούλιο του Survivor 4

Στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και την Ελένη Χαμπέρη, καθώς συζητήθηκε το θέμα που είχε προκύψει πριν το αγώνισμα ανάμεσα στους τρεις παίκτες, σχετικά με μια φράση που είχε πει η τελευταία.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα είχε ακούσει την Ελένη να αποκαλεί τον Σάκη “αυτός ο άνθρωπος” και την ίδια “η κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης” στην παρέα της, γεγονός που την θύμωσε.

Στο συμβούλιο η Ελένη προσπάθησε να εξηγήσει στη Μαριαλένα πως δεν ήταν ειρωνικές οι εκφράσεις της, με τις δύο γυναίκες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και να κατηγορούν η μία την άλλη για διάφορα θέματα του παιχνιδιού.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ως ο νικητής της ατομικής ασυλίας, κλήθηκε να υποδείξει ξανά ένα συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ανακοίνωσε πως επιλέγει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε στον ίδιο ούτε στους υπόλοιπους παίκτες, αφού είχε σκοπό να τον “δώσει” ήδη από την προηγούμενη μέρα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως παίρνει χαλαρά την υποψηφιότητά του και δεν θα αγχωθεί, δηλώνοντας ότι σέβεται την απόφασή του, κάτι που ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν έκαναν όταν είχε κερδίσει εκείνος την ασυλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα