Survivor: Φωνές και ουρλιαχτά για τον Τάκη Καραγκούνια – Τραυματίας η Ελευθερίου

Survivor: Φωνές και ουρλιαχτά για τον Τάκη Καραγκούνια – Τραυματίας η Ελευθερίου
Survivor All Star Glomex

Χαμός στους Μπλε, με τους τσακωμούς να συνεχίζονται και τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται ακόμη πιο έντονος. Τρίτη και τελευταία ασυλία στο αποψινό Survivor All Star. Δείτε το trailer της Τρίτης (21/03).

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τρίτη (21/03), στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, το κλίμα στην ομάδα των Μπλε είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του έντονου και εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που χθες αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα από την ομάδα του, επειδή δημιουργεί εντάσεις.

Στο αποψινό επεισόδιο θα κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά οι φωνές, τα ουρλιαχτά και οι τσακωμοί, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει σε όλους πωςσυγγνώμη δεν θα ζητήσω για κανέναν λόγο”.

“Τερμάτισα χθες με τον Τάκη. Κάνει συνεχή επίθεση, προσπαθεί να βγει από πάνω με κάθε τρόπο” ακούγεται να λέει η Εύη Σαλταφερίδου, ούσε φορτισμένη συναισθηματικά, ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου τονίζει: “Είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές, τέτοια τοξικότητα;”.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν αποφασιστικά την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, για την οποία οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης.

Οι χαμένοι θα κληθούν να ψηφίσουν στην κάλπη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, στο οποίο, μάλιστα, βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου τραυματισμένη, με κολάρο στο λαιμό.

Μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Νικολέττα Μαυρίδη από τους Κόκκινους και ο Τάκης Καραγκούνιας από τους Μπλε. Ποιος θα προστεθεί στη λίστα;

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (21/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα