Survivor All Star: Άγριος καβγάς στο συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Άγριος καβγάς στο συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Με νέες εντάσεις επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας. Η ομάδα που έχασε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πολλές ήταν οι εντάσεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι Κόκκινοι και Μπλε επέστρεψαν στον στίβο μάχης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Τελικά, μετά την χθεσινή ήττα τους, οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε, οι οποίοι και βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές οδηγήθηκαν απόψε ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού και στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Στο συμβούλιο επικράτησαν εντάσεις ανάμεσα στον Τάκη και τον Ηλία Γκότση, μετά τις διαγωνίες που είχαν για ταζευγάρια για τα αγωνίσματα.

Τελικά, ο Τάκης αναδείχθηκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες θεωρούν πως δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα