Survivor: Κλάματα στο Συμβούλιο- Εκτός παιχνιδιού η Ελένη Χαμπέρη

Survivor: Κλάματα στο Συμβούλιο- Εκτός παιχνιδιού η Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη χαιρετά τον Άγιο Δομίνικο, αποδυναμώνοντας τους "Amigos" που βλέπουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να οδεύουν προς τον τελικό. Έντονη συγκίνηση στο Συμβούλιο.

Βαρύ ήταν το κλίμα στο Συμβούλιο του αποψινού επεισοδίου του“Survivor 4”. Οι παίκτες μελαγχόλησαν επειδή το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος, αναμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος αποχωρεί από το “Survivor 4”.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της βδομάδας, μετά από υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές την ατομική ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την τρίτη ατομική ασυλία και αποφάσισε να στείλει στο “τάκο” τον Γιώργο Κορόμι.

Στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, η οποία ήταν η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Δύο μόνο αποχωρήσεις έχουν μείνει, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες Κυριακές, 20 και 27 Ιουνίου, μέχρι τον τελικό του Survivor.

Έπειτα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα φύγουν οι από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα