Survivor: Νέα ήττα για Μαχητές – Ο Κατσαούνης “έσπασε” το σερί νικών του Σοϊλέδη και το γλέντησε

Survivor: Νέα ήττα για Μαχητές – Ο Κατσαούνης “έσπασε” το σερί νικών του Σοϊλέδη και το γλέντησε
glomex

Άλλη μια ήττα για τους Μαχητές, με την ψυχολογία τους να είναι σημαντικά πεσμένη μετά τα απανωτά χαμένα έπαθλα. Πρώτη προσωπική ήττα για τον Άρη Σοϊλέδη με τον Γιώργο Κατσαούνη να το γλεντάει με τον δικό του τρόπο.

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο οι Μαχητές δεν κατάφεραν για όγδοη συνεχόμενη φορά να κερδίσουν το έπαθλο, με αποτέλεσμα να μοιάζουν πιο αποδυναμωμένοι από ποτέ.

Η ήττα με 10-7 είχε την τελική υπογραφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που σημείωσε την τελευταία νίκη για την ομάδα της κι έτσι οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έφαγαν τα φασόλια που είχε το έπαθλο.

Η νέα εβδομάδα βρήκε τους Κόκκινους ξανά νικητές, ενώ οι Μαχητές, μουδιασμένοι από την αποχώρηση της Άσπας, εμφανίστηκαν σε ένα ακόμη αγώνισμα κατώτεροι των περιστάσεων.

Παρά την επικράτηση των Διασήμων, οι παίκτες των Κόκκινων δεν ήταν το ίδιο ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους, με τον Άρη Σοϊλέδη να σημειώνει μάλιστα την πρώτη του ήττα από τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος φαίνεται πως τον περίμενε στη γωνία και σχολίασε την επικράτησή του με το γνωστό του ύφος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα