Survivor: Ο Κόρο “αδειάζει” την παραγωγή για το θεατρικό με τον Ντάφι

Survivor: Ο Κόρο “αδειάζει” την παραγωγή για το θεατρικό με τον Ντάφι
Ο φιναλίστ του Survivor 4, Γιώργος Κόρομι

Ο φιναλίστ του Survivor 4 αποκάλυψε πως η παραγωγή τους ζήτησε να "στήσουν" το θεατρικό που διακωμωδούσε τον Τριαντάφυλλο.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες το Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται τελικά ο μεγάλος νικητής, ωστόσο ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες “σπάνε” τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από τις ημέρες της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσά τους και ο φιναλίστ του τελικού, Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και το περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία του νησιού, όταν τον απέκλεισε από το φαγητό και δεν του έδωσε να φάει ψάρι, ενώ μίλησε και για το θεατρικό που τους ζήτησε να “στήσουν” η παραγωγή του reality, μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή, με το οποίο εκείνος και συμπαίκτες του διακωμώδησαν τον Τριαντάφυλλο και του έδωσαν πτυχίο “καραγκιοζικής”.

“Το θεατρικό ήταν κάτι το οποίο μας το ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει, εμείς δεν το κάναμε ποτέ. Το συζήτησα και μαζί τους και τους είπα ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Έγινε τελικά, ελπίζω να γελάσαμε, γιατί ήταν κάτι αστείο, δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση, όπως και σε όλα τα θεατρικά. Έχω κάνει και το άλλο με το καταμαράν που είχαν πάει στο έπαθλο. Εμείς γελάσαμε ελπίζω και εσείς. Ήταν σάτιρα, δεν υπήρχε ποτέ κακία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα