Survivor: Οι διάσημοι καταρρέουν. Ο Αγγελόπουλος έφερε 3 από τις 5 νίκες

Survivor: Οι διάσημοι καταρρέουν. Ο Αγγελόπουλος έφερε 3 από τις 5 νίκες

Υπό κατάρρευση η ομάδα των διασήμων στο reality επιβίωσης, αφού υπέστη άλλη μια ήττα χωρίς να μπορέσει να απειλήσει καθόλου τους μαχητές. Σε ένα αγώνισμα δύναμης θα κριθεί η ασυλία (vids)

Όσο περνούν οι ημέρες αποδεικνύεται πως η στρατηγική των παικτών στην ομάδα των διασήμων τους έχει στοιχίσει σε δύναμη και ικανούς παίκτες στο survivor. Μπορεί να κέρδισαν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, όμως συνολικά το τελευταίο διάστημα χάνουν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο. Είναι ενδεικτικό πως στο αγώνισμα της Κυριακής έφτασαν να χάνουν με 9-3, ενώ από τις πέντε συνολικά νίκες που πραγματοποίησαν, οι τρεις ήρθαν έπειτα από υπερπροσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Οι γυναίκες της ομάδας αποδείχτηκαν εχτές πολύ κατώτερες των περιστάσεων, χάνοντας κάθε τους αναμέτρηση με τις Σάρα και Ελισάβετ. Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολογήθηκε μετά τον αγώνα για την απραξία της, τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί τόσο που χάθηκε το έπαθλο, όσο το γεγονός πως δεν πήρε ούτε έναν βαθμό για την ομάδα της.

Κάπως έτσι, οι Μαχητές απόλαυσαν ένα λαχταριστό γεύμα με τηγανητό κοτόπουλο και πατάτες:

Ο μεγάλος όμως αγώνας είναι εκείνος της Δευτέρας, ο οποίος και θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα αναγκαστούν να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας και εν συνεχεία αποχώρησης από το παιχνίδι. Το τρέιλερ του καναλιού δείχνει πως το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό. Μια μεγάλη δοκός με τους παίκτες να στέκονται από κάθε πλευρά σπρώχνοντας προκειμένου να εκτοπίσουν τον αντίπαλό τους και να ρίξουν τον κουβά του με το νερό.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα