Survivor: Οι κοινές αναρτήσεις Δαλάκα – Ασημίνας προμηνύουν ραγδαίες εξελίξεις – “Μετά την απώλεια, έρχεται το κέρδος”

Survivor: Οι κοινές αναρτήσεις Δαλάκα – Ασημίνας προμηνύουν ραγδαίες εξελίξεις – “Μετά την απώλεια, έρχεται το κέρδος”

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν στην Ελλάδα και ζητούν "δικαίωση" για την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη σύντομη παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, με την κατηγορία ότι έκαναν χρήση κινητού, καταπατώντας έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, φάνηκε ιδιαιτέρως οργισμένη, κάνοντας λόγο για “δικαίωση”, τονίζοντας ότι σύντομα θα βγει στο φως η “αλήθεια”.

«Παιδιά, θα τα μάθετε όλα. Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω αποχωρήσει και ασχολούμαστε με τρίχες. Με την Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή. Θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Δεν έκανα καμία χρήση κινητού. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα το δείτε στα επόμενα stories μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε την οδό της σιωπής, αποφεύγοντας να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Survivor All Star: Οι κοινές αναρτήσεις Δαλάκα – Ασημίνας στο Instagram

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου πραγματοποίησαν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, έγραψαν πως μετά από την απώλεια, βγήκαν κερδισμένες, καθώς έγιναν φίλες και θα δώσουν κοινή μάχη σε ό,τι ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

«Μετά από μια απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου / Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος. Είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψαν οι πρώην παίκτριες του Survivor.

Δείτε τις κοινές αναρτήσεις που έκαναν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα:

Σε άλλη κοινή τους ανάρτηση, οι δύο γυναίκες έγραψαν: «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή»

Survivor: Αυτοί οι 4 παίκτες απείλησαν πως θα αποχωρήσουν αν παρέμεναν Δαλάκα – Ασημίνα

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” υπήρξαν κάποιοι παίκτες που άσκησαν βέτο στην παραγωγή και απείλησαν με αποχώρηση εάν οι δύο παίκτριες επέστρεφαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες αυτοί ήταν οι: Στάθης Σχίζας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα