Survivor: Οι Κόκκινοι ξεσπάθωσαν μετά την αποβολή Κατσαούνη – Πήρε το μάθημά του

Survivor: Οι Κόκκινοι ξεσπάθωσαν μετά την αποβολή Κατσαούνη – Πήρε το μάθημά του
Ο Γιώργος Κατσαούνης glomex

Οι δηλώσεις των παικτών της Κόκκινης ομάδας του Survivor μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια.

Χωρίς τον Γιώργο Κατσαούνη συνεχίζουν οι Κόκκινοι του Survivor, καθώς ο παίκτης αποτελεί πλέον παρελθόν από το reality επιβίωσης, μετά τη βίαιη επίθεσή του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια, στο πλαίσιο της ποινής που του επιβλήθηκε από την παραγωγή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Στάθης Σχίζας τοποθετήθηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (09/05) για την απόφαση – βόμβα της παραγωγής, με την παίκτρια να σχολιάζει: “Είχα αντιληφθεί προσωπικά πως τα νεύρα του Γιώργου δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς του έδωσαν αυτή την τιμωρία γιατί εάν κάποιος κάνει κάτι και δεν του δώσεις το μάθημα που πρέπει μπορεί και να το ξανακάνει και δεν θέλαμε να έχουμε στην ομάδα μας έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι με τα νεύρα ‘τέντα’ και να φοβόμαστε κιόλας“, είπε η Ασημίνα.

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είχε έρθει κοντά με τον πρώην παίκτη του reality ανέφερε πως “δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτή του την κίνηση, παρ’ όλο που τον αγαπάω πάρα πολύ, αλλά αυτή η κίνηση είναι καταδικαστέα”.

Η ποινή στον Γιώργο Κατσαούνη δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασχολίαστη από τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες έκανε λόγο για πολύ μεγάλο λάθος από την πλευρά του.

“Ο Κατσαούνης έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος, μία μεγάλη και σοβαρή παραβατική συμπεριφορά εναντίον μου παρουσία συμπαικτών μου, ύπουλα κιόλας, με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην το συγχωρέσει αυτό, ούτε εγώ θα το συγχωρούσα, και να απομακρυνθεί από το παιχνίδι γιατί παρέβη βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Η απόφαση της παραγωγής είναι σεβαστή από όλους, είναι κάτι που το ήθελαν κι άλλοι. Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει εδώ μέσα, υπάρχουν κανόνες. που ορίζουν το παιχνίδι. Η παραγωγή πρέπει να είναι αμείλικτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα