Survivor: Πού βρίσκεται η βίλα που μένουν οι τέσσερις φιναλίστ;

Survivor: Πού βρίσκεται η βίλα που μένουν οι τέσσερις φιναλίστ;
Οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor και εδώ και μερικές ημέρες κατοικούν απομονωμένοι σε μια πολυτελή βίλα.

Μία ανάσα μάς χωρίζει από τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα, στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες, όμως τόσο η άφιξή τους όσο και η εγκατάστασή τους στην Αθήνα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα» και όσα ανέφερε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος, το υπερπολυτελές σπίτι όπου βρίσκονται οι τέσσερις παίκτες του Survivor βρίσκεται ανάμεσα στην Ανάβυσσο και τα Καλύβια, με θέα τη θάλασσα, σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως την Παρασκευή (2/7) πραγματοποιήθηκαν εκεί γυρίσματα, καθώς οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να συναντηθούν από κοντά με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, η παραμονή δεν άφησε ούτε λεπτό μόνους τους τους παίκτες με τις οικογένειές τους, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει πως δεν θα διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα