Survivor: Σοϊλέδης και Καραγκούνιας ζήτησαν συγγνώμη από την παραγωγή

Survivor: Σοϊλέδης και Καραγκούνιας ζήτησαν συγγνώμη από την παραγωγή
Ο Άρης Σοϊλέδης glomex - skai tv

Τόσο ο Άρης Σοϊλέδης, όσο και ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησαν να απολογηθούν για τον τσακωμό τους, λίγο πριν το αγώνισμα του Survivor.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε με πολλές συζητήσεις από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά τον χθεσινό καβγά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι συγκρούσεις στην ομάδα των Κόκκινων συνεχίζονται, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Άρη και Τάκη μπροστά της και πώς ξεκίνησε ο μεγάλος τσακωμός στο Συμβούλιο.

“Επειδή ήμουν μπροστά, έχω να πω ότι ο Άρης γύρισε και είπε “ευτυχώς που Σταυρούλα έχεις τα ….. και μου λες την αλήθεια, γιατί άλλοι δεν τα έχουνε”. Μπροστά στον Τάκη. Από εκεί πήρε ‘τροφή’ ο Τάκης. Δεν ήταν ήρεμος ο Άρης απέναντι στο Τάκη, γιατί έλεγε ότι ο Τάκης ωρυόταν…”, είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Survivor: Όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Λίγες ώρες μετά τον τσακωμό, Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης για το αγώνισμα επάθλου.

Δίνοντάς τους τον λόγο ο Γιώργος Λιανός, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μισθοφόρος θέλησαν να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά τους από όλους.

Ειδικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και εγω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα», είπε με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας

Survivor: Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας απολογήθηκαν για τον τσακωμό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα