Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το ταξίδι στο Μαϊάμι

Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το ταξίδι στο Μαϊάμι
Survivor 5 ΣΚΑΙ

Με εκπλήξεις, ατυχήματα αλλά και ένα μεγάλο δώρο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα το Survivor. Ποιοι θα κερδίσουν το "χρυσό" έπαθλο.

Συναρπαστικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών.

Ο Γιώργος Λιανός παραμένει εκτός Survivor και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους. Έτσι, τη θέση του στο αποψινό επεισόδιο παίρνει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ετοιμάσει μια τεράστια έκπληξη για τη νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι κοντά σας. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει το Μαϊάμι, αναφέρει και όλοι οι παίκτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Από το αγώνισμα βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού στον δρόμο για την κατάκτηση αυτού του μεγάλου επάθλου, κάποιος παίκτης θα σταθεί ιδιαίτερα άτυχος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος θα τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει, λοιπόν, πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι και θα περάσει μερικές όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μάλιστα και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα κερδίσει και θα απολαύσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor είναι η Κόκκινη.

Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης

Την ίδια ώρα, όπως βλέπουμε και στο trailer, η Σοφιάννα Αβραμάκη αισθάνεται αυτοπεποίθηση μετά την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη και λέει χαρακτηριστικά: Σίγουρα με την παραμονή μου έκλεισαν αρκετά στόματα. Εγώ υποψιάζομαι θα γίνουν και κάποιες “μπιφτέκες” για άλλη μια φορά”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μιλά με ιδιαίτερα έντονο τρόπο για όσους τον κατηγόρησαν στα προηγούμενα επεισόδια. Θέλω να δω πώς θα κινηθεί ο Σπύρος Μαρτίκας. Από το πρωί με ρωτάει αν είμαι καλά, επειδή σήμερα θα έχουμε μεγάλο έπαθλο. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους που κάνουν κωλοτούμπες. Ενοχλούνται που έχουμε παρέα και το λένε “κλίκα” αυτό το πράγμα. Σαν να θέλω κάποια “κλίκα” εδώ μέσα για να προχωρήσω, δεν είμαι καλός αγωνιστικά. Εσείς που κατηγορείτε εμένα για χαρακτήρα, είστε μόνοι σας μέσα στο παιχνίδι. Μόνοι σας μπήκατε και μόνοι σας θα βγείτε, λέει χαρακτηριστικά.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας του Πάσχα (25/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα