Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου
Survivor ΣΚΑΙ

Ένα διαφορετικό αγώνισμα περιμένει τους Μπλε και τους Κόκκινους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας.

Εντάσεις αναμένονται στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (24/05) στον ΣΚΑΙ.

Από το χθεσινό συμβούλιο προέκυψε ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τους Μπλε, ενώ υποψήφιος είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Κόκκινους.

Μπλε και Κόκκινοι θα συναντηθούν απόψε σε έναν διαφορετικό αγώνα, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Και οι δύο ομάδες το διασκεδάζουν με την… ψυχή τους και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, ο Εμμανουήλ θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των παρεξηγήσεων και θα έρθει σε σύγκρουση με τους παίκτες της ομάδας του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, Μαρτίκας και Βρισηίδα, οι οποίοι έχουν δηλώσει πως είναι σε σχέση, έρχονται σε έντονη διαμάχη, με αφορμή τη συμπεριφορά του πρώτου στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. “Σπύρο, σταμάτα, είσαι απαράδεκτος”, ακούγεται να λέει η Βρισηίδα στον Σπύρο Μαρτίκα.

Τι έχει συμβεί; Ποιοι εκτοξεύουν σοβαρές κατηγορίες για συμπαίκτες τους και ποιος είναι εκείνος που στο τέλος του αγώνα δεν θέλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα του, αλλά στο πλευρό των αντιπάλων;

Πάντως, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν τον αγώνα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (24/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα