Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό Survivor All Star την ασυλία και το έπαθλο φαγητού. Ποιος παίκτης θα βγει στον "τάκο" ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (29/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα καθώς και η μετέπειτα αντίδραση του Μάριου Πρίαμου φαίνεται να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στις παραλίες.

Η Μαριαλένα παίρνει ξεκάθαρα θέση υποστηρίζοντας πως η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο οποίος συνοδεύεται από έπαθλο φαγητού.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας ρίχνει τα βέλη του στον Ηλία Γκότση για τις επιλογές αδύναμων παικτών στα ματσαρίσματα. Ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου και της ομάδας του;

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που θα βγει μέσα από την κάλπη θα είναι ο Κρις Σταμούλης.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (29/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα