Survivor Spoiler: Γιατί η αποψινή αποχώρηση είναι μονόδρομος – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler: Γιατί η αποψινή αποχώρηση είναι μονόδρομος – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Γεμάτο ανατροπές επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης το Survivor All Star καθώς οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία αποχώρηση - έκπληξη. Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου.

Σαρωτικό αναμένεται το Survivor All Star το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη εξακολουθεί να αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με την παραγωγή να έρχεται σε δύσκολη θέση και να επιπλήττει τους παίκτες για το ότι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης, η Καρολίνα συνεχίζει να δέχεται “πυρά” από συμπαίκτες της με αφορμή τις “μυστικές” συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο, ωστόσο η παίκτρια στο επεισόδιο της Τρίτης εμφανίστηκε απογοητευμένη από την τροπή που έχει πάρει το θέμα αλλά και από την “ξενέρα” του Μάριου Παρίαμου Ιωαννίδη.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (25/01)

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και ένας από αυτούς σήμερα θα αποχαιρετήσει οριστικά το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως φαίνεται το σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου τις τελευταίες ημέρες επηρέασε αρνητικά την Καρολίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο για την παίκτρια των Μπλε, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 24/7, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, αυτή τη φορά για τον αγώνα επάθλου φαγητού, κάτι που έχουν πολύ ανάγκη οι Μαχητές μετά τα σερί ήττας που σημειώνουν απέναντι στους Διάσημους.

Τελικά, η ανατροπή γίνεται και στο αποψινό αγώνα επάθλου νικητές αναδεικνύονται οι Μαχητές.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (25/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα