Survivor Spoiler: Σοκ στον αγώνα για τους δύο “παραβάτες” – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Σοκ στον αγώνα για τους δύο “παραβάτες” – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Survivor All Star skai tv

Τεράστια έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (27/3) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο ανατροπές.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, μια αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζουμε.

Δε πρόλαβε να πραγματοποιηθεί καλά καλά η σύσταση των νέων ομάδων και στο επόμενο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πάντα αλλάζουν για τους παίκτες.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών, γεγονός που θα ανακοινωθεί απόψε, λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, η απόφαση για την τιμωρία τους θα παρθεί μετά από τη συλλογή πληροφοριών και την εξέτασή τους. Οι δυο τους λείπουν από το σημερινό αγώνισμα και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνονται σοκαρισμένοι από όσα ακούνε.

Survivor: Όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Με πολλές ανακοινώσεις που ξάφνιασαν και νέα δεδομένα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (26/03) το Survivor.

Διάσημοι και Μαχητές ανήκουν πια στο παρελθόν και μπορεί κάποιοι να έμειναν στην ίδια ομάδα, οι ανακατατάξεις όμως ήταν πολλές και όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε, “η τράπουλα ξαναμοιράστηκε” και οι παίκτες κλήθηκαν να ξεχάσουν όσα ξέρουν.

Οι νέοι Κόκκινοι και Μπλε συμμετείχαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Μπλε οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους και βρέθηκαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ανήκουν πια στο παρελθόν, οι δύο ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

Κόκκινοι:

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε:

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι νέοι Μπλε οδηγήθηκαν ως ηττημένοι στο επεισόδιο της Κυριακής στην κάλπη και στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Από τις ψήφους των Μπλε, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη.

Survivor All Star: Το trailer της Δευτέρας (27/3)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα