Survivor: Τα συγκινητικά λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι και η αναφορά στον Σάκη Τανιμανίδη

Survivor: Τα συγκινητικά λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι και η αναφορά στον Σάκη Τανιμανίδη
Glomex

Το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor. Τα συγκινητικά λόγια για τους παίκτες, η αναφορά στο Σάκη Τανιμανίδη και οι έπαινοι προς τον Γιώργο Λιανό.

Από τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε τον Τούρκο παραγωγό του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, δίνοντάς του το λόγο για να πει δυο λόγια για τη φετινή σεζόν του Survivor.

“Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά επειδή είχαμε πολύ στενή επαφή με τους διαγωνιζόμενους και δεν το λέω για κομπλιμέντο φέτος απόλαυσα να είμαι μαζί τους. Ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα και πιστεύω ότι όλοι και όλες είσαστε υπέροχες προσωπικότητες. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που δημιουργήσατε, ένα υπέροχο Survivor”, ανέφερε παίρνοντας τη σκυτάλη ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον προηγούμενο παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

“Στέλνω όλη μου την αγάπη στον φίλο μου τον Σάκη Τανιμανίδη και στην όμορφη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμά τους. Για εμάς ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος γιατί σε (σ.σ. απευθύνεται στο Γιώργο Λιανό) είχαμε φέτος μαζί μας και πιστεύω ότι ήσουν πολύ καλός. Πάντα ζητούσα μετάφραση σε όσα έλεγες γιατί τους έβλεπα όλους να γελάνε”, κατέληξε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα