Survivor: Θετική στον κορονοϊό η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Survivor: Θετική στον κορονοϊό η Μαριάνθη Κάσδαγλη
Μαριάνθη Κάσδαγλη marianthikasda/Instagram

Ακόμα ένας παίκτης του Survivor βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό. Αυτή τη φορά η Μαριάνθη Κάσδαγλη ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι βρίσκεται σε καραντίνα.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 29χρονη έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor και μετά την αποχώρησή της επέστρεψε στην Ελλάδα και στην εργασία της, καθώς είναι υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού.

Αυτήν την περίοδο ήταν στο “Super Ferry 2” που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο.

“Λοιπόν να σας πω ότι εγώ διανύω την τρίτη ημέρα καραντίνας, διότι μετά από μια έντονη αδιαθεσία που είχα προχώρησα σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Έτσι λοιπόν, προφανώς και έχω απομονωθεί και βρίσκομαι εκτός πλοίου. Διανύω την καραντίνα και βλέπουμε. Να είστε καλά και να προσέχετε”, αναφέρει στο βίντεο.

Θυμίζουμε ότι πριν δύο ημέρες η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε στο σπίτι της μετά από νοσηλεία λόγω κορονοϊού, ενώ αυτή την περίοδο σε καραντίνα είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος, όντας αρκετά καταβεβλημένος από τη νόσο. Θετικός πριν τον ημιτελικό βρέθηκε και ο Τζέιμς Καφετζής ενώ με μικρό φορτίο διαγνώστηκε και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα