Survivor: Τι “παίζει” ανάμεσα σε Κόρο και Ελένη;

Survivor: Τι “παίζει” ανάμεσα σε Κόρο και Ελένη;
Glomex

Μια ερωτική ατμόσφαιρα έπιασε στον αέρα ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Κόρομι ο Τριαντάφυλλος και θέλησε να ρωτήσει ευθέως.

Ένα φλερτ να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Κόρομι έπιασε ο Τριαντάφυλλος και θέλησε να ρωτήσει ευθέως την πρώτη, στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, για να μάθει την οπτική της.

“Ήσουν συνέχεια με τον Κόρο. Μεταξύ Ελένης και Κόρο, κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαι φίλος σε τρεις μήνες. Τι φίλος και φίλη. Οκέι συμπαθιόμαστε φιλαράκια, αλλά ξέρω τέτοιους φίλους πολλούς. Ανάμεσα σε ένα κορίτσι και σε ένα αγόρι, δεν μπορεί να υπάρχει τόσο δυνατή φιλία, όσο λέει η Ελένη. Κάτι έχω εντοπίσει στο Μαϊάμι. Και στο αμάξι μέσα. Λέω αλλά υπάρχει κι ένα παιδί εκεί έξω και δεν είναι σωστό από μέρους μου. Νομίζω ότι υπάρχει φιλία πιο δυνατή, να το πω έτσι”, είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα.

Η Ελένη από τη μεριά της έδωσε ένα τέλος στις φήμες που ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στην ίδια και τον Κόρο.

“Δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρο, απλά κάνουμε παρέα. Όχι Τριαντάφυλλε, δεν τρέχει τίποτα με τον Κόρο!”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα