Survivor: Το Twitter λέει “ναι” στην αποβολή Κατσαούνη, αλλά ζητά και αποβολή Σοϊλέδη

Survivor: Το Twitter λέει “ναι” στην αποβολή Κατσαούνη, αλλά ζητά και αποβολή Σοϊλέδη
Γιώργος Κατσαούνης - Άρης Σοϊλέδης Glomex

Οι χρήστες επικρότησαν την απόφαση της παραγωγής του Survivor, καταδικάζοντας τη βίαιη συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη. Ωστόσο, είπαν ότι την ίδια τιμωρία θα έπρεπε να έχει και ο Άρης Σοϊλέδης.

Την απόφαση της παραγωγής του Survivor να αποβάλει οριστικά τον Γιώργο Κτσαούνη από το παιχνίδι, ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός.

Μετά την βίαιη επίθεσή του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια, ο παίκτης του Survivor απομακρύνθηκε αρχικά από τα αγωνίσματα μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα του επιβάλει, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως απομακρύνεται γενικώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς η πράξη του αποτελεί παραβίαση των βασικών κανόνων του παιχνιδιού.

“Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Καθίσαμε με πολλή προσοχή και μελετήσαμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Γιώργος Κατσαούνης αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor έχει κανόνες. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν απ’ τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor.

Οι χρήστες του Twitter επικρότησαν την απόφαση της παργωγής, καταδικάζοντας τη βίαιη συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως, η ίδια τακτική θα έπρεπε να έχει ακολουθηθεί και στην περίπτωη του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος προ ημερών είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα, κατά τη διάρκεια του οποίου, επίσης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον συμπαίκτη του. Μάλιστα, τότε, ήταν έτοιμος να χειροδικήσει, ενώ είχε παρέμβει η παραγωγή για να τον σταματήσει.

Survivor: Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα