Survivor Trailer: Άγριος καβγάς με τον Εμμανουήλ – Άσχημος τραυματισμός για Μαίη

Survivor Trailer: Άγριος καβγάς με τον Εμμανουήλ –  Άσχημος τραυματισμός για Μαίη
Survivor Glomex

Καβγάδες με επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ θα εκτυλιχθούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Συναρπαστικό αγώνισμα και αγωνία στο συμβούλιο του νησιού.

Μεγάλες εντάσεις αναμένονται στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (13/04) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, για ακόμα μια μέρα στον Άγιο Δομίνικο πρωταγωνιστής θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος, μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι πριν από την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο παίκτης, ο οποίος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, θα έρθει σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του και ειδικά με τον Άρη Σοϊλέδη. Τόσο στην καλύβα όσο και αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, θα τους κατηγορήσει ότι τον έχουν απομονώσει, ότι του φέρονται άσχημα και τον βρίζουν.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, θα δούμε τις δύο ομάδες να “ρίχνονται” στη μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, ενώ θα δούμε έναν σοβαρό τραυματισμό της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου.

Επίσης, θα μάθουμε και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Γιάννης.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (13/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα