Survivor trailer: Έκτακτο Συμβούλιο και δύο νέες ομάδες – Εκτός ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor trailer: Έκτακτο Συμβούλιο και δύο νέες ομάδες – Εκτός ο Νίκος Μπάρτζης
Survivor - trailer youtube printscreen

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής 16/5, θα παρακολουθήσουμε ένα έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως όλα αλλάζουν.

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, η οποία προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, του οποίου η παραμονή στο παιχνίδι βρίσκεται στον “αέρα”.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής 16/5, θα παρακολουθήσουμε ένα έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως από εδώ και πέρα η προσπάθειά τους γίνεται “πιο ατομική”, ενώ δύο νέες ομάδες δημιουργούνται.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια ομάδα θα βρίσκονται Τριαντάφυλλος και Κορομι, γεγονός που φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο παικτών.

Την ίδια ώρα, τόσο στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, όσο και στο αγώνισμα απών είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος εξετάζεται από γιατρούς, ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του προβλήματος της υγείας του, ενώ σύμφωνα με τα σπόιλερς ο παίκτης βρίσκεται με το ένα “πόδι” εκτός παιχνιδιού.

Survivor 4: Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής 16/05

“Θρίλερ” η παραμονή του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor

Σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου ο Ατζούν έχει φέρει γιατρό από την Αμερική για να εξετάσει τον Νίκο, αν και θεωρείται πολύ πιθανό ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day ανέφερε προ λίγων ημερών: “Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει…”, ενώ στην εκπομπή παρουσιάστηκε κι ένα post που έκανε το fan club του Νίκου Μπάρτζη, το οποίο αναφέρει: “Απέδειξες σε όλους πως ένας άνθρωπος χωρίς πολλά πτυχία μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη παιδεία από όλους, Δίδαξες ήθος, ειλικρίνεια, τιμιότητα, θάρρος, καλοσύνη. Σε ξεχωρίσαμε και σε αγαπήσαμε για την αγνή ψυχή σου και τα καθαρά σου μάτια. Καλή επιστροφή ψυχάρα! Θα είμαστε μαζί σου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα