Survivor Trailer: Ο Κατσαούνης “δίνει στεγνά” τους Μπλε – Μάχη στήθος με στήθος

Survivor Trailer: Ο Κατσαούνης “δίνει στεγνά” τους Μπλε – Μάχη στήθος με στήθος
Survivor 5 Glomex

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεσπά εναντίον τριών συμπαικτών του μετά την αποχώρηση της Άσπας Πρεδάρη από το Survivor. Το νέο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. Δείτε το trailer του Σαββάτου (05/02).

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor 5 το βράδυ του Σαββάτου (05/02) στον ΣΚΑΙ.

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Άσπας Πρεδάρη από τους Μαχητές, η ομάδα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να βρει ξανά τους ρυθμούς της.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών υποψηφίων την προηγούμενη βδομάδα, “δίνει στεγνά” τους συμπαίκτες του, αποκαλύπτοντας:

“Δεν έκανα το χατίρι στην ομάδα μου που ήθελε να με διώξει. Συγκεκριμένα, θα αναφερθώ σε τρία άτομα που είμαι σίγουρος: ο Σάββας, ο Μαρτίκας και η Σοφιάννα. Άρχισαν να με πλησιάζουν ένας ένας, κάτι που δεν μου άρεσε. Εγώ θα συνεχίσω να έχω τη στάση μου, να έχω τη στάση μου και να κοιμάμαι κάτω απ’ την καλύβα. Παρά να κοιμάμαι πάνω απ’ τους συμπαίκτες μου και να θέλουν να μου καρφώσουν το μαχαίρι στο στήθος. Κι άμα είναι στο στήθος είναι καλά, μην είναι στην πλάτη”.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες στήθος με στήθος κυριολεκτικά, σε ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

Survivor: Δείτε το trailer του Σαββάτου (05/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα