Survivor: Ξέσπασαν σε κλάματα Ρία και Στέλλα – “Ξεσκέπασαν” το σχέδιο της Ελευθερίας

Survivor: Ξέσπασαν σε κλάματα Ρία και Στέλλα – “Ξεσκέπασαν” το σχέδιο της Ελευθερίας
Survivor All Star Glomex

Σε απόγνωση η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου μετά από τις κατηγορίες που δέχτηκαν στο Survivor All Star. Τι αποκάλυψαν για τις κινήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (04/04) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα στη Μπλε ομάδα παρέμεινε τεταμένο, μετά από τις αλληλοκατηγορίες για “μαγειρέματα” και στρατηγικές στη χθεσινή ψηφοφορία.

Η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρέαδου, ήταν σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση και είχαν μία συζήτηση μεταξύ τους για το τι συνέβη, ενώ δήλωσαν πως αισθάνονται αδικημένες. Υπενθυμίζεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου τις κατηγόρησε ότι “έστησαν” την ψηφοφορία, επειδή στην κάλπη “έδωσαν” τον Νίκο Μπάρτζη.

“Το πρωί, ξημερώματα, ήταν η Ελευθερία, ο Μάριος και ο Σπύρος. Την άκουσα να μιλάει μια ψιθυριστά, μια έντονα. Και λέει η Ελευθερία: “Εγώ δεν το δέχομαι, αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από μένα. Εγώ δεν θα φύγω άδοξα από το παιχνίδι. Εγώ σήμερα δεν θα πάω να παίξω”. Και γυρίζει ο Μάριος και λέει “εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω”. Και λέει ο Μαρτίκας μετά από λίγο “Αυτό δεν το θεωρώ σωστό”, ήταν οι κάμερες μπροστά. Η αλήθεια πάντα φαίνεται, μην στεναχωριέσαι”, είπε η Ρία, παρηγορώντας την Στέλλα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

“Από χθες το βράδυ είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθώ να αποδείξω σε 2-3 άτομα ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν “μαγείρεψα” τίποτα. Βάλλομαι από την Ελευθερία που έχει ένα πολύ ειρωνικό ύφος και χλευασμό, δεν κάθεται καν να της εξηγήσω. Σήμερα, όμως, το παζλ συνδέθηκε και κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκε η Ελευθερία από την ψήφο μας στον Μπάρτζη. Φοβάται να βγει στον τάκο. Εμείς μαγειρέψαμε την ψηφοφορία Ελευθερία; Ή μήπως εσύ και ο Σπύρος; Δώσατε εμένα θεωρώντας με πιο αδύναμη στο κοινό, για να μείνετε ακόμη μια βδομάδα στο παιχνίδι. Όπως εσύ είπες Ελευθερία “Θα φύγουν πρώτα αυτές και μετά εγώ. Εγώ δεν θα φύγω άδοξη από τον αγώνα.” Αυτό δεν είπες; Έλα τώρα να πουλήσεις τον αγώνα. Εγώ δεν μαγείρεψα καμία ψηφοφορία”, ανέφερε η Στέλλα, εξηγώντας πως αν χάσουν οι Κόκκινοι θα βγάλουν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, κάτι που φοβούνται η Ελευθερία και ο Σπύρος.

“Προτιμώ να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πώς το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί “μαγείρεμα” πριν από το “μαγείρεμα” που λένε ότι έχουμε κάνει“, εξήγησε η Ρία.

“Σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον δεν θέλω να ζω. Ρε φίλε, δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει. Γι’ αυτο κλαίω. Να προσπαθώ, να βγαίνω απ’ τα ρούχα μου, να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας”, κατέληξε με κλάματα η Στέλλα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα