Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος – “Δεν μου μιλάνε οι amigos”

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος – “Δεν μου μιλάνε οι amigos”
Ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4 Glomex

Το παράπονό του εξέφρασε ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσπώντας σε κλάματα στο "Survivor 4". Τι συνέβη με τους Γιώργο Κορόμι και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Περίεργο είναι το κλίμα ανάμεσα στους “amigos” του “Survivor 4”, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (27/06), αφού οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κορόμι απομόνωσαν τον Ηλία Μπόγδανο και σταμάτησαν να του μιλούν.

“Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δεν μου μιλάνε. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω. Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε “δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες”. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι με κάποιον που δεν έχω θέμα κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές. Είμαστε πέντε. Δηλαδή να μιλάω στον τοίχο αν δεν μιλάω με τα παιδιά;”, δήλωσε με παράπονο ο Ηλίας, ενώ ξέσπασε σε κλάματα.

Την αλλαγή στη συμπεριφορά των δύο “amigos” προς τον Ηλία, παρατήρησε και ο Σάκης Κατσούλης, που είπε χαρακτηριστικά:

“Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει μια παγωμάρα σε σχέση με τον Ηλία και τον Κόρο με τον Ασημακόπουλο. Από τη μέρα που χάσανε την τρίτη ασυλία και στην ουσία το μεγάλο τελευταίο έπαθλο, υπάρχει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ τους. Έχει έρθει πιο κοντά σε μένα και την Μαριαλένα. Σαν να του κρατάνε μούτρα για κάτι, σαν να μην τα έχουν συζητήσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα